4.6.2019

TIEDOTE

4.6.2019

 

Lupapiste Kauppa uudistui – parasta mahdollista palvelua kuntalaisille

Lupapiste Kauppa uudistui kesäkuun alussa, kun kevään kehitystyön tulokset julkistettiin. ”Uudessa kaupassa on entistä monipuolisempi hakusivu ja maksutapavaihtoehtoehtojen määrä lisääntyi. Myös asiakkaiden toivoma laskutustoiminnallisuus toteutettiin”, kertoo Lupapiste Kaupan tuotepäällikkö Paula Vahtola.

Kehityskohteita määriteltäessä keskustelu asiakkaiden kanssa oli isossa roolissa. Vuoropuhelu kuntien ja yrityksen kanssa auttoi ymmärtämään, mihin suuntaan palvelua tulee viedä. Palvelussa kehitettiin käytettävyyttä ja toiminnallisuutta, ja kauppaan saatiin uudistuksia mm. karttanäkymän, ostoskorin, dokumenttinäkymän sekä kuitin sisällön osalta.

Vahtola on innoissaan: ”Kaiken kaikkiaan Lupapiste Kaupan uudistukset mahdollistavat entistä paremman asiakaspalvelun ja asioinnin ajasta ja paikasta riippumatta.”

Verkkokauppa on kaikkien käytettävissä ilman erillistä rekisteröitymistä, ja sieltä löytyy aineistoa kaikkien palvelua jo käyttävien kuntien arkistoista.

 

Lisätietoja:

 

Tuotepäällikkö Paula Vahtola
puh. 040 554 9149

 

Lupapiste Kauppa on verkossa toimiva asiointipalvelu, josta voi ostaa rakennusvalvonnan arkistoon tallennettuja rakennuspiirustuksia. Lupapiste Kauppa on auki jo yli kymmenessä suomalaisessa kunnassa. http://kauppa.lupapiste.fi

Evolta Oy on suomalainen tuotetalo, joka kehittää ja tarjoaa sähköistä asiointipalvelu rakennetun ympäristön lupa-asiointiin Suomessa ja Pohjois-Amerikassa. www.evolta.fi