Avoimet työpaikat

Ohjelmistokehittäjä

Kiinnostaako funktionaalinen ohjelmointi?
Haluaisitko vaihtuvien projektien sijaan keskittyä Clojure-verkkopalvelun kehittämiseen?

Tuotteemme (Lupapiste) on SaaS-palvelu, joka mahdollistaa avoimen ja läpinäkyvän rakennuslupaprosessin. Palvelumme avulla jo lähes 70 % Suomen rakennusvalvonnoista on digitalisoinut asiointiprosessin, ja Pohjois-Amerikassa palvelu otetaan käyttöön kevään aikana.

Kasvun ja kansainvälistymisen myötä etsimme joukkoomme

ohjelmistokehittäjiä

 

Tulet osaksi Evoltan itseohjautuvaa kehitystiimiä, jossa työskentelevät tällä hetkellä Suomen kovimmat ja osaavimmat Clojure-ammattilaiset.

Sinulta toivomme, että hallitset ketterän ohjelmistokehityksen toimintatavat ja ymmärrät, miten tärkeää koodin ylläpidettävyys on pitkäjänteisessä tuotekehityksessä.

Lue lisää

Evolta työpaikkana

Markus Penttilä, ohjelmistoarkkitehti

”Evoltassa tykkään siitä, että pääsen keskittymään pitkäjänteisesti oman palvelumme kehittämiseen sen sijaan, että olisin konsulttina eri projekteissa. Työ tarjoaa vastuuta ja myös vapautta; etsiessäni parasta ratkaisua voin ottaa työn alle sellaisia asioita, joita itse näen hyödylliseksi. Pidän Clojuresta, jota pääasiassa käytämme. Sillä saa näppärästi ja elegantisti tehtyä monet asiat sekä tausta- että käyttöliittymäpuolella. Evoltan työyhteisössä parasta on se, että tunnemme hyvin toisemme ja meillä on hyvä me-henki. Porukassamme on taitavia ja mukavia ihmisiä.”

Aarne Uotila, ohjelmistokehittäjä

”Työssäni Evoltalla ehdottomasti parasta on kauniin koodin kirjoittaminen ja se kun saa koneen laulamaan. Tärkeintä ehdottomasti nykyisessä työssä on, että saa ohjelmoida ammatikseen Clojurea. Olen ohjelmistokehittäjä, mikä tällä hetkellä koostuu melko monipuolisesta työnkuvasta. Evoltalla on kiva työskennellä, koska tiimissä osataan arvostaa omaa työtä ja sen tasoa.”

Kysyimme kehittäjiltämme, miksi he ovat valinneet Evoltan

Laajuus
Evoltassa pääsee suunnittelemaan uusia ja laajoja kokonaisuuksia.
Tuotetalossa sitoutuminen tekemiseen on erilaista kuin jatkuvasti vaihtuvien tehtävien projekti- tai konsulttitaloissa. Tuotteesta pidetään huolta ja koodin on kestettävä aikaa. Erityisen mielekästä työskentelystä tekee mahdollisuus hyödyntää uusia ja ajanmukaisia teknologioita.

Kasvu
Kasvu ja kehittyminen ovat Evoltan suurin voimavara. Yrityksen kasvunäkymät ovat kansainvälistymisen myötä erinomaiset ja se tarjoaa myös osaajille mahdollisuuden ottaa harppauksia henkilökohtaisella kasvupolullaan. Kansainvälinen maailma kutsuu halukkaita kasvamaan täyteen potentiaaliinsa.

Ketteryys
Evoltassa kaikki tuntevat toisensa. Etuihin kuuluu, että koodaaminen on keskiössä eikä aikaa näin ollen kulu mihinkään ylimääräiseen, vaan saa keskittyä tekemään sitä, missä on parhaimmillaan.

Arkea hyvien tyyppien kanssa

Teemme maailman parasta ratkaisua rakennetun ympäristön lupien hakemiseen ja asiointiin. Vahvasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä mahdollisuudet itsemme ja yhteisömme kehittämiseen ovat rajattomat.

Maailman parasta ratkaisua teemme maailman parhaiden tyyppien kanssa. Meillä on vahva luotto toisiimme ja siihen, että teemme aina parhaamme. Uskallamme sanoa asiat rohkeasti niin kuin ne ovat, koska vain sillä tavalla voimme tavoitella parhaita lopputuloksia asiakkaille ja itsellemme.

Edut evoltalaisille

Meille on tärkeää, että evoltalaiset viihtyvät töissä ja töiden yhdistäminen vapaa-aikaan sujuu saumattomasti.
Mieleisesi työkalut, joustavat työajat, vapaa-ajanvakuutukset, liikuntaetu, mahdollisuus käyttää lastenhoitajaa lapsen sairastaessa. Näistä ja monista muista elementeistä rakentuu meillä toimivan arjen perusta.

Eikö etsimääsi avointa paikkaa löytynyt? Kerro meille itsestäsi lähettämällä viesti osoitteeseen careers@evolta.fi niin olemme sinuun yhteydessä!

Tietosuojaseloste