Ohjelmistokehittäjä

Kiinnostaako funktionaalinen ohjelmointi?
Haluaisitko vaihtuvien projektien sijaan keskittyä pitkäjänteisemmin yhden tuotteen, Clojure-verkkopalvelun kehittämiseen?

Hallitset Clojuren tai olet vähintäänkin tutustunut sen perusteisiin työn tai harrastuksen parissa. Tärkeää on, että omaat kokemusta web-ohjelmoinnista.

Arvostamme osaamista joistakin seuraavista asioista:

  • Java, JVM
  • frontend-toteutus ClojureScriptillä
  • Ansible, Jenkins
  • pilviteknologiat, esim. Google Cloud Platform
  • Linux-palvelinten hallinta
  • paikkatieto-osaaminen (esim. OpenLayers)
  • tunnistat myös relaatio- ja dokumenttitietokantojen vahvuudet ja heikkoudet.

Koska tulevassa tiimissäsi jaetaan osaamista ja tutustutaan säännöllisesti kollegoiden tekemiin uusiin teknisiin ratkaisuihin, on tärkeää, että myös sinä haluat oppia uusia teknologioita ja menetelmiä, etkä kaihda niiden kokeilemista myös käytännössä.

Etsimme osaajaa ensisijaisesti Tampereelle, mutta meillä on toimistot myös Oulussa ja Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Kytömäki, puh. 044 982 4495.

Lähetä meille osaamisestasi kertova hakemus ja CV osoitteeseen careers(at)evolta.fi. Laita viestin otsikoksi ”Ohjelmistokehittäjä”. Kutsumme hakijoita haastatteluun heti soveltuvien hakemusten saavuttua.

 

Lue vielä, miksi kehittäjämme ovat valinneet Evoltan:

 

Laajuus
Evoltassa pääsee suunnittelemaan uusia ja laajoja kokonaisuuksia.
Tuotetalossa sitoutuminen tekemiseen on erilaista kuin jatkuvasti vaihtuvien tehtävien projekti- tai konsulttitaloissa. Tuotteesta pidetään huolta ja koodin on kestettävä aikaa. Erityisen mielekästä työskentelystä tekee mahdollisuus hyödyntää uusia ja ajanmukaisia teknologioita.

Kasvu
Kasvu ja kehittyminen ovat Evoltan suurin voimavara. Yrityksen kasvunäkymät ovat kansainvälistymisen myötä erinomaiset ja se tarjoaa myös osaajille mahdollisuuden ottaa harppauksia henkilökohtaisella kasvupolullaan. Kansainvälinen maailma kutsuu halukkaita kasvamaan täyteen potentiaaliinsa.

Ketteryys
Evoltassa kaikki tuntevat toisensa. Etuihin kuuluu, että koodaaminen on keskiössä eikä aikaa näin ollen kulu mihinkään ylimääräiseen, vaan saa keskittyä tekemään sitä, missä on parhaimmillaan.