Avoimet työpaikat

Clojuristi

Kiinnostaako funktionaalinen ohjelmointi?
Haluaisitko vaihtuvien projektien sijaan keskittyä pitkäjänteisemmin yhden tuotteen, tarkemmin sanottuna Suomen ensimmäisen Clojure-verkkopalvelun kehittämiseen?

Me Evoltassa olemme luoneet rakennuslupaprosessia sujuvoittavan palvelun, joka Suomessa tunnetaan Lupapisteenä. Työskentelemme globaaliksi muodostuneen digitalisaatio-olettaman murroskohdassa, jossa keskiössä ovat julkisen palvelun digitalisointi ja automatisointi, mutta myös osaamisen kehittäminen ja muutoksen johtaminen. Tavoitteenamme on paremman ja sujuvamman arjen rakentaminen asiakkaillemme sekä heidän asiakkailleen.

Palvelumme mahdollistaa avoimen ja läpinäkyvän rakennuslupaprosessin Suomen lisäksi myös muualle maailmaan. Tarjoamme yhteisen työskentelytilan lupia hakeville kansalaisille, projekteja suunnitteleville ammattilaisille sekä lupia myöntäville viranomaisille.

Kansainvälistymisen ja kasvun myötä etsimme joukkoomme

ohjelmistokehittäjiä.

 

Clojuristinamme tulet osaksi Evoltan itseohjautuvaa kehitystiimiä, jossa työskentelevät tällä hetkellä Suomen kovimmat ja osaavimmat Clojure-ammattilaiset.

Sinulta toivomme, että hallitset ketterän ohjelmistokehityksen toimintatavat ja ymmärrät, miten tärkeää koodin ylläpidettävyys on pitkäjänteisessä tuotekehityksessä.

Olet kiinnostunut funktionaalisesta ohjelmoinnista, ja ehkä oletkin jo tutustunut Clojureen. Tärkeää on, että omaat kokemusta web-ohjelmoinnista. Tunnistat myös relaatio- ja dokumenttitietokantojen vahvuudet ja heikkoudet.

Arvostamme myös seuraavien asioiden tuntemista, mutta emme odota, että olet valmis tekijä:

  • Java, JVM
  • frontend-toteutus ClojureScriptillä
  • Ansible, Jenkins
  • pilviteknologiat, esim. Google Cloud Platform
  • Linux-palvelinten hallinta
  • paikkatieto-osaaminen (esim. OpenLayers)

Koska tulevassa tiimissäsi jaetaan osaamista ja tutustutaan säännöllisesti kollegoiden tekemiin uusiin teknisiin ratkaisuihin, on tärkeää, että myös sinä haluat oppia uusia teknologioita ja menetelmiä, etkä kaihda niiden kokeilemista myös käytännössä.

Etsimme osaajaa ensisijaisesti Tampereelle, mutta meillä on toimistot myös Oulussa ja Helsingissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Honkala, puh. 044 286 5709.

Mikäli kiinnostuit, toivomme, että lähetät meille osaamisestasi kertovan hakemuksen CV:n kera mahdollisimman pian osoitteeseen careers(at)evolta.fi. Laita viestin otsikoksi ”Ohjelmistokehittäjä”. Kutsumme hakijoita haastatteluun heti soveltuvien hakemusten saavuttua.

Tule meille töihin

Teemme maailman parasta ratkaisua rakennetun ympäristön lupien hakemiseen ja asiointiin. Vahvasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä mahdollisuudet itsemme ja yhteisömme kehittämiseen ovat rajattomat.

 

Maailman parasta ratkaisua teemme maailman parhaiden tyyppien kanssa. Meillä on vahva luotto toisiimme ja siihen, että teemme aina parhaamme. Uskallamme sanoa asiat rohkeasti niin kuin ne ovat, koska vain sillä tavalla voimme tavoitella parhaita lopputuloksia asiakkaille ja itsellemme.

Edut evoltalaisille

Meille on tärkeää, että evoltalaiset viihtyvät töissä ja töiden yhdistäminen vapaa-aikaan sujuu saumattomasti.
Mieleisesi työkalut, joustavat työajat, vapaa-ajanvakuutukset, liikuntaetu, mahdollisuus käyttää lastenhoitajaa lapsen sairastaessa. Näistä ja monista muista elementeistä rakentuu meillä toimivan arjen perusta.

 

Devaajana viihdyt meillä, jos sydämesi sykkii Clojurelle ja oman palvelumme pitkäjänteiselle kehittämiselle ja hiomiselle huippuunsa. Emme kuitenkaan odota, että sinun pitäisi olla valmiiksi maailmanmestari missään, sillä niin rakennuslupiin liittyvät asiat kuin Clojurenkin voi oppia. Jos haluat tulla tekemään kanssamme maailman halutuinta lupa-asiointipalvelua, katso tältä sivulta avoimet työpaikkamme tai kerro se meille vapaasti: careers@evolta.fi

Markus Penttilä, Järjestelmäarkkitehti

”Evoltassa tykkään siitä, että pääsen keskittymään pitkäjänteisesti oman palvelumme kehittämiseen sen sijaan, että olisin konsulttina eri projekteissa. Työ tarjoaa vastuuta ja myös vapautta; etsiessäni parasta ratkaisua voin ottaa työn alle sellaisia asioita, joita itse näen hyödylliseksi. Pidän Clojuresta, jota pääasiassa käytämme. Sillä saa näppärästi ja elegantisti tehtyä monet asiat sekä tausta- että käyttöliittymäpuolella. Evoltan työyhteisössä parasta on se, että tunnemme hyvin toisemme ja meillä on hyvä me-henki. Porukassamme on taitavia ja mukavia ihmisiä.”

Tiia Lehtinen, Palveluvalmentaja

”Autan asiakkaitamme saamaan sulavan alun palvelumme käyttöönotossa. Parhaita ovat hetket, kun huomaan palvelun tuovan iloa ja helppoutta asiakkaan arkeen. Minulle on tärkeää, että rakennamme arkea helpottavaa ja himoittavaa palvelua, jonka takana itse voin seistä. Evoltassa pidän eniten ihmisistämme sekä kehittymismahdollisuuksista ja luottamuksesta, joita täällä saa. Olin äskettäin maailmanympärysmatkalla perheeni kanssa ja sain tehdä töitä matkalla ollessani. Tuntuu suorastaan liikuttavalta, miten helppoa työn ja tämän unelman toteuttamisen yhdistäminen on ollut.”

Eikö etsimääsi avointa paikkaa löytynyt? Kerro meille itsestäsi lähettämällä viesti osoitteeseen careers@evolta.fi niin olemme sinuun yhteydessä!