Avoimet työpaikat

Katso avoimet työpaikat

Tule meille

Teemme maailman parasta ratkaisua rakennetun ympäristön lupien hakemiseen ja asiointiin. Vahvasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä mahdollisuudet itsemme ja yhteisömme kehittämiseen ovat rajattomat.

 

Maailman parasta ratkaisua teemme maailman parhaiden tyyppien kanssa. Meillä on vahva luotto toisiimme ja siihen, että teemme aina parhaamme. Uskallamme sanoa asiat rohkeasti niin kuin ne ovat, koska vain sillä tavalla voimme tavoitella parhaita lopputuloksia asiakkaille ja itsellemme.

Edut evoltalaisille

Meille on tärkeää, että evoltalaiset viihtyvät töissä ja töiden yhdistäminen vapaa-aikaan sujuu saumattomasti.
Mieleisesi työkalut, joustavat työajat, vapaa-ajanvakuutukset, liikuntaetu, mahdollisuus käyttää lastenhoitajaa lapsen sairastaessa. Näistä ja monista muista elementeistä rakentuu meillä toimivan arjen perusta.

 

Devaajana viihdyt meillä, jos sydämesi sykkii Clojurelle ja oman palvelumme pitkäjänteiselle kehittämiselle ja hiomiselle huippuunsa. Emme kuitenkaan odota, että sinun pitäisi olla valmiiksi maailmanmestari missään, sillä niin rakennuslupiin liittyvät asiat kuin Clojurenkin voi oppia. Jos haluat tulla tekemään kanssamme maailman halutuinta lupa-asiointipalvelua, katso alta avoimet työpaikkamme tai kerro se meille vapaasti: careers@evolta.fi

Markus Penttilä, Järjestelmäarkkitehti

”Evoltassa tykkään siitä, että pääsen keskittymään pitkäjänteisesti oman palvelumme kehittämiseen sen sijaan, että olisin konsulttina eri projekteissa. Työ tarjoaa vastuuta ja myös vapautta; etsiessäni parasta ratkaisua voin ottaa työn alle sellaisia asioita, joita itse näen hyödylliseksi. Pidän Clojuresta, jota pääasiassa käytämme. Sillä saa näppärästi ja elegantisti tehtyä monet asiat sekä tausta- että käyttöliittymäpuolella. Evoltan työyhteisössä parasta on se, että tunnemme hyvin toisemme ja meillä on hyvä me-henki. Porukassamme on taitavia ja mukavia ihmisiä.”

Tiia Lehtinen, Palveluvalmentaja

”Autan asiakkaitamme saamaan sulavan alun palvelumme käyttöönotossa. Parhaita ovat hetket, kun huomaan palvelun tuovan iloa ja helppoutta asiakkaan arkeen. Minulle on tärkeää, että rakennamme arkea helpottavaa ja himoittavaa palvelua, jonka takana itse voin seistä. Evoltassa pidän eniten ihmisistämme sekä kehittymismahdollisuuksista ja luottamuksesta, joita täällä saa. Juuri nyt olen maailmanympärysmatkalla perheeni kanssa ja saan tehdä töitä täältä. Tuntuu suorastaan liikuttavalta, miten helppoa työn ja tämän unelman toteuttamisen yhdistäminen on ollut.”

Avoimet työpaikat

 

User Experience Designer

Tunnistatko itsessäsi tai tiedätkö verkostoissasi käyttäjäkokemuksen asiantuntijan, joka ei kaihda haasteita ja jolla on vahva halu kehittyä työssään? Etsimme kansainvälistymisen ja kasvun myötä joukkoomme uusia ammattilaisia.

Kiinnostuitko? Tarkemmat tiedot löydät täältä.