Yritys

Evolta on kansainvälinen rakennetun ympäristön lupa-asioinnin sähköistäjä.

Sähköinen lupa-asiointi

Evolta tarjoaa palveluita rakennetun ympäristön sähköiseen lupa-asiointiin hankkeen kaikille osapuolille: kansalaisille, yrityksille ja viranomaisille. Palvelumme on käytössä 24/7/365.

Palveluiden käyttö nopeuttaa ja tehostaa lupa-asiointia sekä parantaa viranomaisille tulevien hakemusten ja suunnitelmien laatua. Asiointi palvelussamme helpottaa tiedonkulkua, säästää aikaa ja rahaa niin käyttäjiltä kuin viranomaisilta.

Missionamme onkin helpottaa ihmisten arkea himoittavilla verkkopalveluilla, jotka vähentävät turhaa byrokratiaa, lisäävät läpinäkyvyyttä ja luovat hyvää mieltä.

Visiomme

Olemme avoin pilvipalvelutalo, jonka kansainvälinen ekosysteemi on asiakkaillemme halutuin ja antaa rakennetun ympäristön onnistuneimman asioinnin.

Missiomme

Helpotamme ihmisten arkea himoittavilla verkkopalveluilla, jotka vähentävät turhaa byrokratiaa, lisäävät läpinäkyvyyttä ja luovat hyvää mieltä.

Evoltan historia

Lupapiste-palvelu toteutettiin osana SADe-ohjelmaa yhteistyössä Ympäristöministeriön, Solita Oy:n ja 28 pilottikunnan kanssa. Ohjelman päätyttyä palvelu siirtyi Evolta Oy:lle.